Kundeservice   |     Norsk   NOK   |  
Select country
Select language
Logg inn
VIP kveld | Cosmopharma konsulent Hetland Anita

VIP-Kvelder!Du er herved invitert til Cosmopharmas VIP-Kvelder til støtte for Rosa sløyfe!

I løpet av denne kvelden så vil du, som vår viktigste gjest få muligheten til å prøve produkter og få gratis mini behandlinger. Hvert sted tilbyr forskjellige behandlinger, men her er et utvalg av behandlinger som tilbys på de forskjellige stedene: ansiktsbehandling, makeup, nakkemassasje, farge & stilkonsultasjon, håndpeeling, neglpleie, hudanalyser, prøv vår Aloe Vera juice i juicebaren.

I tillegg til disse avkoblende behandlingene så selger vi produkter til formål for brystkreftforeningen.

Vi tilbyr deg unike tilbud på hele vårt sortiment på disse kveldene samt unike tilbud du ikke kan få noen andre steder!
Du får mer informasjon om Cosmopharmas produkter, muligheten til å rådføre deg med våre konsulenter på stedet om de ulike produktene f.eks tips om hvilke farger som passer deg best når det gjelder makeup.

Vi byr på lett servering i løpet av kvelden.

Du har også mulighet til å delta i Cosmopharmalotteriet og gå hjem med en mengde fine premier, her har du sjansen til å vinne skjønnhetsprodukter for 1000-vis av kroner!

I tillegg til å gjøre en forskjell ved å støtte brystkreftforeningen også få fråtse i skjønnhet, Farge, stil og makeup, der det er du som står i sentrum og vi er der for å ta vare på deg.

 

Köp din biljett och få en Goodiebag gratis på plats!

Du köper en biljett för 100 kr av någon av våra konsulenter. När du kommer till VIP-kvällen får du byta din biljett mot en härlig Goodiebag med 4 miniprodukter av våra storsäljare samt provpåsar på vår unika peeling för ansiktet! 
1 st Multi Purpose Cream tub 50 ml, 1 st Aloe Vera Gel i tub 50 ml, 1 st Therapeutic Hand Cream i tub 50 ml, 1 st Foot Cream i tub 50 ml, 3 st x3 Triple Action peeling provpåsar.

 


Unike tilbud på stedet!

Du som kommer på Vip kvelden, får unike tilbud på alle våre produkter i vårt sortiment, og kan bestille disse denne kvelden. 
Levering og betaling skjer senere, etter avtale med konsulenten som har invitert deg.
Vi kommer til å ha en del salg av forskjellige produkter på selve VIP kvelden som du kjøper og betaler og frå med deg hjem der og da. (kun kontant betaling)

 

Ekstra avtalegave

Hvis du avtaler en visning med en av våre konsulenter på VIP-kvelden som skal holdes hjemme hos deg en dag/kveld i oktober, november eller desember 2017 så får du med deg en Multi Purpose Cream (verdi kr 299,-) hjem som takk for din avtale der på stedet. Du får i tillegg til denne gaven, våre ordinære vertinnegaver på selve demonstrasjonen.
Multi Purpose Cream er en fantastisk krem for hele familien og til alle bruksområder. Du kan bruke den som fotkrem, handkrem, kroppskrem. Den er til og med så mild at du kan ha den som ansiktskrem og i tillegg bruke den på små barn. Multi Purpose Cream fungerer som en utrolig god kuldekrem om vinteren og den er en supergod  fuktighetsgiver til tørre eksem.
 

Støtt Cosmopharma i kampen mot brystkreft

Cosmopharma støtter hvert år Rosa Sløyfe aksjonen med tusenvis av kroner, det gjør vi også i år. Den offisielle brystkreft og Rosa Sløyfe måneden er i oktober så vi håper at du er med oss og hjelper oss med vår innsamling!
 

Limited Edition Pink Ribbon handtvål

På plats kommer du att kunna köpa vår härliga handtvål i unik special utgåva som kostar 100:- och då skänker vi 50:- till BRO!
Här har du möjlighet att göra stor skillnad och hjälpa till att stötta vår insamling till BRO, samtidigt som du får en underbar äppeldoftande cerise handtvål med dig hem! Ord pris: 139 kr.Hjertelig velkommen til en herlig jentekveld der DU er i fokus!

Slipp hverdagen for en stund og ta med deg dine venner og la oss i Cosmopharma få ta hånd om dere og inspirere dere i farge, stil, makeup og skjønnhet. La oss sammen gi støtte til de som er rammet av brystkreft og forhindre at flere rammes ved vår innsamling. 

Alle som vil ha en plass må melde seg på direkte via hjemmesiden.
En konsulent fra det aktuelle stedet vil kontakte deg.

Biljettpriset är 100 kr och när du kommer till VIP-kvällen får du vid sidan av en trevlig kväll med massa bra erbjudanden även Cosmopharmas sagolika Goodiebags med miniprodukter och prover på 5 av våra bästsäljare! Bäst är att köpa biljett iförväg men det går även att köpa en biljett vid entrén på vissa ställen.

   

Påmelding

Hetland Anita
Fornavn*
Etternavn*
Telefon
E-post
 
Handlekurven er tom.
Kontaktperson
Hetland Anita
Telefon: 988 23 638
anita.hetland@dabb.no

Nettbutikk
Diverse
© Cosmopharma   |   Kjøpsbetingelser   |   Cookies   |   Copyright   |   Personlige data   |   Kontakt   |     |   Sitemap